Het is in de PostNL Magento 2 extensie mogelijk om gebruik te maken van brievenbuspakje. De manier van aanmelden werkt echter (op dit moment) anders dan een reguliere zending aanmelden. Hieronder omschreven in een aantal stappen hoe je een zending als brievenbuspakje kunt aanmelden.

  1. Ga naar "Sales > Orders" en open de bestelling waar het om gaat.  2. Klik in het linkermenu op "Shipments" en klik het bovenste menu op "Ship".  3. Vervolgens scroll je naar de onderkant van de pagina waar je de PostNL shipping optie kunt selecteren.  4. Kies hier voor "Letter Box Parcel Extra" en klik vervolgens "Submit Shipment".  5. Ga nu opnieuw naar de shipment op dezelfde manier als stap 2 en open de zending, hier kun je vervolgens kiezen voor "PostNL - Confirm And Print Shipment Label".  6. Nu zul je een brievenbuspakje label krijgen waarmee de bestelling verzonden kan worden.

Installatiehulp nodig bij de PostNL extensie? Stuur dan eerst een e-mail naar digitaleklantsupport@postnl.nl of bel met PostNL op telefoonnummer 088-2255651. TIG kan u helpen zodra wij uw casenummer hebben van PostNL.

Heeft u feedback? Wij horen het graag op 020-2181001 of per e-mail op support@tig.nl.

  • No labels