Onderstaande methods kunt u gebruiken binnen uw Magento webshop.
De implementatie hiervan valt niet onder de kosteloze support die wij op de PostNL Magento extensie bieden. Uw technisch beheerder kan deze methods voor u toepassen in uw Magento webshop.

getDeliveryOptionsInfo($entity)
Als u deze method een order, quote, invoice, creditmemo of shipment object meegeeft krijgt u een lijst m.b.t. de bezorgopties die de gebruiker gekozen heeft terug. Wij adviseren een shipment mee te geven omdat dit de meeste informatie oplevert.

getDeliveryDate($orderDate)
Als u deze method een datum meegeeft waarop een order zal worden geplaatst of is geplaatst krijgt u een bezorgdatum terug. Deze method communiceert niet met PostNL, met feestdagen zal bijvoorbeeld geen rekening worden gehouden.

getPostcodeDeliveryDate($postcode) 
Als u deze method een Nederlandse postcode meegeeft krijgt u de eerst mogelijke bezorgdatum terug. 
Deze method communiceert met PostNL en levert dus actuele informatie. 
Omdat er communicatie met PostNL nodig is voor deze method kan het extra tijd kosten. 

Voor deze method is het noodzakelijk dat u een active quote heeft. Als u dat niet heeft, kunt u een oude quote uit de database inladen en als tweede parameter meegeven.

getShippingDuration()
Deze method bepaalt de overkomst duur voor de huidige quote. Hierbij wordt gekeken naar de configuratie setting en de producten in de winkelwagen die mogelijk een afwijkende overkomstduur hebben. Er wordt geen rekening gehouden met de cut-off tijd.

Al deze methods staan in de TIG_PostNL_Helper_DeliveryOptions class.

Installatiehulp nodig bij de PostNL extensie? Stuur dan eerst een e-mail naar digitaleklantsupport@postnl.nl of bel met PostNL op telefoonnummer 088-2255651. TIG kan u helpen zodra wij uw casenummer hebben van PostNL.

Heeft u feedback? Wij horen het graag op 020-2181001 of per e-mail op support@tig.nl.

  • No labels