Op sommige pakketpunten kunnen uw klanten een pakket na 9:00 ophalen in plaats van na 15:00. De extensie bepaalt automatisch of deze optie beschikbaar is in de regio van uw klant. Deze pakketten kunnen niet meegeleverd worden in de Premium Sortering en zondagsortering.

https://www.postnl.nl/zakelijke-oplossingen/webwinkels/bezorgopties-voor-mijn-klanten/extra-vroeg-ophalen/

Additionele kosten voor het gebruik van extra vroege bezorging in de basis valuta van de storeview. Deze kosten zullen opgeteld worden bij de verzendkosten. Deze kosten moeten tussen de 0,00 en 2,00 EUR liggen incl. BTW. Laat dit veld leeg om geen extra kosten in rekening te brengen voor het gebruik van extra vroege bezorging.

De instellingen voor postkantoor locaties staan onder: Stores→Configuration→Sales→PostNL, de instellingen staan onder Delivery→Post Offices. Hier kun je Post kantoren levering aan en uit zetten en PostNL product koppelen.

Installatiehulp nodig bij de PostNL extensie? Stuur dan eerst een e-mail naar digitaleklantsupport@postnl.nl of bel met PostNL op telefoonnummer 088-2255651. TIG kan u helpen zodra wij uw casenummer hebben van PostNL.

Heeft u feedback? Wij horen het graag op 020-2181001 of per e-mail op support@tig.nl.

  • No labels