Let op! Onderstaand artikel is gaat over een verouderde versie van de PostNL Magento 1 extensie. Het is raadzaam om gebruik te maken van de meest recente release.
De laatste versie en meer informatie kunt u vinden op https://tig.nl/postnl-magento-extensies

Vanaf versie 1.4 is er een mogelijkheid om gebruik te maken van responsive PostNL bezorgopties . 

De extensie biedt hierbij ondersteuning voor:

  • Magento OnePageCheckout i.c.m. RWD theme
  • Idev OneStepCheckout 4.1
  • GoMage LightCheckout(vanaf versie 1.6)

Magento OnePageCheckout i.c.m. RWD theme

Vanaf versie Magento Community 1.9 & Enterprise 1.14 biedt Magento een responsive theme (RWD).

Idev OneStepCheckout 4.1

De OneStepCheckout van Idev heeft de mogelijkheid om responsive te worden ingesteld. Dit is nodig om de PostNL bezorgopties responsive te kunnen tonen in uw OneStepCheckout.
Uitleg hoe u de OneStepCheckout responsive kunt maken leest u op deze pagina: http://wiki.onestepcheckout.com/index.php?title=Customization_guide

GoMage LightCheckout

Vanaf versie 1.6 van de PostNL extensie bieden wij ook ondersteuning voor de GoMage LightCheckout hierbij is het mogelijk om de volgende opties te gebruiken: Postcode validatie, bezorgopties & MijnPakketLogin.

 

Om gebruik te maken van het responsive ontwerp van de PostNL bezorgopties, dient dit geactiveerd te worden. Dit kan gedaan worden onder Systeem->configuratie->PostNL->Bezorgopties->"gebruik responsive ontwerp". Wanneer deze optie wordt aangevinkt en opgeslagen, zal de extensie gebruik maken van de responsive variant van de PostNL bezorgopties. 

Let op: Het PostNL responsive thema voor de PostNL bezorgopties kan mogelijk conflicteren met bestaande custom Magento themes. Daarom is het aan te raden om dit eerst op een testomgeving te activeren en door te testen, alvorens dit op de productieomgeving te activeren. 

Installatiehulp nodig bij de PostNL extensie? Stuur dan eerst een e-mail naar digitaleklantsupport@postnl.nl of bel met PostNL op telefoonnummer 088-2255651. TIG kan u helpen zodra wij uw casenummer hebben van PostNL.

Heeft u feedback? Wij horen het graag op 020-2181001 of per e-mail op support@tig.nl.

  • No labels