Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.


Info

Let op! Dit artikel is verouderd. Vanaf 15 september 2017 heeft Magento besloten om Magento Connect te sluiten en verder te gaan met Magento Marketplace. Voor meer informatie zie https://magento.com/blog/magento-news/magento-connect-moving-marketplace.


Het is alleen mogelijk om te upgraden via Magento Connect als u de extensie ook via Magento Connect heeft geïnstalleerd. Mocht dat niet zo zijn dan dient u de upgrade via FTP SFTP uit te voeren, zie voor uitleg hierover de installatie handleiding.

Stap 1. Controleer of de compiler uit staat via Systeem > Gereedschap > Compilatie. Zet de compiler uit wanneer deze ingeschakeld staat.

Stap 2. Ga naar Systeem > Magento Connect > Magento Connect Manager. Log hier in met dezelfde gegevens als van uw Magento beheeromgeving. Let op: Om gebruik te kunnen maken van Magento Connect heeft u admin rechten nodig.

Stap 3. Klik in de tabje Manage Existing Extensions achter TIG_PostNL op de dropdown onder Actions en kies voor de optie Uninstall. Klik vervolgens op de Commit Changes button.

Stap 4. Kies bij het tweede blok in het tabje Direct package file upload het Magento Connect extensie .tgz bestand van de recentste versie en klik op de Upload button. Onderin zal er een blok met zwarte achtergrond en groene letters verschijnen. Zodra het pakket geïnstalleerd is, zal dit hier worden aangegeven.

Stap 5. Ga in de beheeromgeving van uw Magento webshop naar Systeem > Beheer cache. Klik vervolgens op Selecteer alles, controleer of de Acties dropdown op Ververs staat en klik op de Bevestig button.

Stap 6. Log uit de beheeromgeving van uw Magento webshop en log opnieuw in. De upgrade is nu succesvol uitgevoerd.

 

Knowledge base article footer postnl